Τα υποψήφια τραγούδια της Eurovision 2010.

28 February 2010

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΡΤ όλα τα υποψήφια τραγούδια για τη Eurovision 2010 που θα πραγματοποιηθεί στη Νορβηγία. Η ΕΡΤ δηλώνει σε επίσημη ανακοίνωση της ότι παρά τις προσπάθειες της, για την ίση μεταχείριση των διαγωνιζομένων τραγουδιών που συμμετέχουν στη διαδικασία επιλογής του τραγουδιού για τον διαγωνισμό της Eurovision, δεν ήταν δυνατή, η τήρηση της διαδικασίας που είχε τεθεί, λόγω των ανεξέλεγκτων συνθηκών που επικρατούν στο νέο τεχνολογικό περιβάλλον.
Ως εκ τούτου, η ΕΡΤ, συνεκτιμώντας όλες τις παραμέτρους για την εκπροσώπηση της Ελλάδος στον 55ο Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision, παρουσιάζει δημόσια, στο πλαίσιο της αρχής της ίσης μεταχείρισης, από τον ιστότοπό της eurovision.ert.gr και τα επτά διαγωνιζόμενα τραγούδια με στόχο την προστασία του ίδιου του θεσμού.
Τα υποψήφια τραγούδια θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό στις 5 Μαρτίου σε ειδική εκπομπή, η οποία θα μεταδοθεί από τη ΝΕΤ στις 22.00, ενώ η ίδια σειρά εμφάνισης των τραγουδιών θα ισχύσει και για τη βραδιά του ελληνικού τελικού, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου και θα μεταδοθεί απευθείας από τη συχνότητα της ΝΕΤ στις 22.00.
Σας άρεσε αυτό το κείμενο; Καταχωρήστε το σε ένα από τα παρακάτω δημοφιλή sites.