Επιστρέφει στην κινηματογραφική "Wall Street" ο Douglas

4 February 2010

Ο Michael Douglas επιστρέφει στο ρόλο του θρυλικού κινηματογραφικού χρηματιστή Gordon Gekko, μία εποχή που η Wall Street περνάει τη σοβαρότερη κρίση των τελευταίων δεκαετιών.

Ο 65χρονος Douglas θα φορέσει ξανά το πανάκριβο κοστούμι του κινηματογραφικού χαρακτήρα, ο οποίος, πριν από 20 χρόνια και πλέον, άφησε ιστορία με τη φράση "Greed is Good" δηλαδή η "Απληστία είναι Καλή". Ο ρόλος αυτός του εξασφάλισε το 1987 το ΄Οσκαρ ¶ Ανδρικού Ρόλου.
 
Η νέα ταινία του Oliver Stone θα τιτλοφορείται "Wall Street: Το Χρήμα Ποτέ Δεν Κοιμάται", και είναι προγραμματισμένη να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες την άνοιξη και σε αυτή θα πρωταγωνιστούν οι Josh Brolin, Carey Mulligan, Susan Sarandon και Frank Langella.

"Έχοντας εκτίσει μία μακρά ποινή, ο Gekko αποφυλακίζεται και βγαίνει πάλι στον κόσμο που κάποτε εξουσίαζε. Επιχειρώντας να φτιάξει τη διαλυμένη σχέση με την κόρη του ο Gekko συμμαχεί με τον αρραβωνιαστικό της Jacob, ο οποίος αρχίζει να τον βλέπει ως μία πατρική φιγούρα. Όμως ο Jacob θα συνειδητοποιήσει με άσχημο τρόπο ότι ο Gekko - που παραμένει κυρίαρχος του παιχνιδιού- επιδιώκει κάτι πολύ διαφορετικό από την εξιλέωση", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρία παραγωγής.

Σας άρεσε αυτό το κείμενο; Καταχωρήστε το σε ένα από τα παρακάτω δημοφιλή sites.