Συνελήφθη ο βιαστής της 12χρονης στην παραλία Οφρυνίου του Δήμου Παγγαίου

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Ένας 45χρονος συνελήφθη, κατηγορούμενος για τον βιασμό ενός 12χρονου κοριτσιού από τις Σέρρες. Ο άνδρας αναγνωρίστηκε από το κορίτσι, ενώ και ο ίδιος ομολόγησε την πράξη του.

Μάλιστα δήλωσε στους αστυνομικούς ότι είχε εκτίσει εξαετή ποινή φυλάκισης στη Γερμανία για ανάλογη υπόθεση.

Η 12χρονη έκανε διακοπές με την οικογένειά της στην παραλία Οφρυνίου του Δήμου Παγγαίου. Το απόγευμα της Τετάρτης ξεκίνησε από το σπίτι της για να πάει σε κοντινό περίπτερο για να αγοράσει τσιγάρα.Το περίπτερο όμως ήταν κλειστό.Ο 45χρονος άνδρας, που οδηγούσε ένα κόκκινο αυτοκίνητο, τη σταμάτησε και της είπε πως ο πατέρας του είχε ζητήσει να το μεταφέρει σε άλλο περίπτερο. Το κοριτσάκι μπήκε στο αυτοκίνητο και ο άνδρας το μετέφερε σε δασική περιοχή, ένα χιλιόμετρο πριν το Σιδηροχώρι, όπου και το βίασε. Στη συνέχεια το επέστρεψε στη περιοχή της παραλίας της Τούζλας. Το κορίτσι το απήγαγε στις 8.40 π.μ. και το επέστρεψε στις 10.30 π.μ.

Η 12χρονη επέστρεψε σοκαρισμένη στο σπίτι και αμέσως οι γονείς κατήγγειλαν το γεγονός στις αστυνομικές αρχές.
Ο ιατροδικαστικής εξέτασε το νεαρό κορίτσι, το βράδυ της Τετάρτης, στο Νοσοκομείο Καβάλας και επιβεβαίωσε το βιασμό του.
Για τη σύλληψη του βιαστή η αστυνομική διεύθυνση Καβάλας έστησε γιγαντιαία επιχείρηση τόσο στα όρια της περιφέρειας όσο και στις γύρω περιοχές. Σημείωνεται ότι πριν ομολογήσει την πράξη του ο δράστης είχαν προσαχθεί τέσσερις ύποπτοι.