Καβάλα :Συλλήψεις για κλοπές-ναρκωτικά

Τρίτη 31 Μαϊου 2011

Σύλληψη ενός (1)  ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Την 30-05-2011 και ώρα 10,30΄, στο Ζυγό Καβάλας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τ.Α. Καβάλας, ένας (1) ημεδαπός, ηλικίας 52 ετών, διότι προ επικείμενης νομότυπης κατ’οίκον έρευνας, παρέδωσε στους Αστυνομικούς δύο (2) φυτά κάνναβης, τα οποία καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρα καθώς και δύο (2) φαρμακευτικά δισκία LEXOTANIL, τα οποία κατείχε χωρίς ιατρική συνταγή. Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί ενώπιον της κας. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Καβάλας. Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας. 

 Κλοπή Γεωργικού Ελκυστήρα.

Κατά το χρονικό διάστημα από 29-05-2011 έως 30-05-2011 στον Πλατανότοπο Καβάλας, άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης αφαίρεσε αταξινόμητο γεωργικό ελκυστήρα, ιδιοκτησίας 27χρονου ημεδαπού.


Σύλληψη τριών (3) ημεδαπών για κλοπή και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Την 30-05-2011 και ώρα 13,00΄, στην Καβάλα, 12χρονη ανήλικη ημεδαπή αφού εισήλθε σε κατάστημα, ιδιοκτησίας 43χρονης ημεδαπής χωρίς να γίνει αντιληπτή, αφαίρεσε μέσα από συρτάρι γραφείου εξακόσια πενήντα (650) Ευρώ σε χαρτονομίσματα και από τσάντα ανωτέρω ιδιοκτήτριας καταστήματος ογδόντα (80) Ευρώ. Η ανήλικη δράστιδα έγινε αντιληπτή από ιδιοκτήτη παρακείμενου καταστήματος ο οποίος και ενημέρωσε την παθούσα. Αμέσως κινητοποιήθηκαν Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας, εντόπισαν την ανήλικη δράστιδα έξωθεν της οικίας της, η οποία και ομολόγησε την πράξη της, ενώ παρέδωσε το χρηματικό ποσό των τριακοσίων πενήντα (350) Ευρώ το οποίο είχε κρύψει εντός της οικίας της. Το χρηματικό ποσό των τριακοσίων πενήντα (350) Ευρώ κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην παθούσα. Η ανήλικη δράστιδα και οι γονείς της συνελήφθησαν για κλοπή και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας.


Πυρκαγιά σε όχημα.

Σήμερα (31-05-2011) και ώρα 08,45’, στο 19ο χλμ. της Εθνικής οδού Καβάλας – Δράμας, προκλήθηκε πυρκαγιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε Ι.Χ.Ε. αυτ/το, που οδηγούσε 46χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς.  Πυρκαγιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υ